Vizsgahalasztási kérelem

A vizsgázó a vizsga előtt két héttel megkapja az értesítőt a vizsgaidőpont(ok)ról, illetve helyszín(ek)ről. Az értesítőben szerepel a vizsgázó személyes vizsgakódja is.
Ha a vizsgázó a kijelölt időpontban (méltánylást érdemlő ok miatt) nem tud a vizsgán megjelenni, a vizsga előtt legalább 3 munkanapon belül kérheti a vizsga halasztását. Halasztás egy alkalommal kérhető a formanyomtatványon, mely letölthető a "Letöltések" fül alól. A vizsgahalasztás különeljárási díj ellenében történik.

A VIZSGAHALASZTÁSI KÉRELMET MINDEN ESETBEN A VIZSGAKÖZPONTBA KELL KÜLDENI.

Méltánylást érdemlő oknak számít orvosilag igazolt betegség, előre nem látott hivatali elfoglaltság. Hivatalos (pecséttel és aláírással ellátott) igazolás ellenében a vizsgát követő 3 munkanapon belül is elfogadja a Vizsgaközpont a halasztási kérelmet.

A VIZSGA ELHALASZTÁSA

Kérjük, a kitöltött vizsgahalasztási kérelmet - a járványügyi helyzet miatt - e-mailben szíveskedjenek elküldeni a pannon.nyelvvizsga@pannon-nyelvvizsga.hu címre! Köszönjük!

Kérjük, a vizsgahalasztási kérelmeket – az aktuális vizsgaidőszakról – a Vizsgaközpontba szíveskedjen postázni vagy az ügyfélirodán személyesen leadni!

Cím: Pannon Egyetem, Pannon Nyelvvizsgaközpont

8200 Veszprém, Wartha Vince u. 1. "M" épület II. emelet