Online jelentkezés nyelvvizsgára

 

Az online-rendszeren keresztül történő jelentkezés számos kényelmi szolgáltatást nyújt:

Az online-rendszer segítségével az Érdeklődő az interneten keresztül tud jelentkezni a PANNON nyelvvizsgákra (ONLINE jelentkezés, miután regisztrált). A regisztráció után email-ben kap egy jelszót, amit rögtön meg kell változtatni az első bejelentkezést követően. A regisztrációt követően bejelentkezik, és így már hozzáfér az ONLINE menüponthoz, ahol leadhatja jelentkezését elektronikusan. Az ONLINE oldalunkon mindig csak a soron következő vizsgaidőszakra tud jelentkezni. A jelentkezés 4 lépésből áll:

  • kiválasztja a vizsga helyszínt, 
  • a vizsga típusát,
  • Kér-e (bővített adattartalmú) nyugtát,
  • feltölti a befizetést igazoló szelvényét

Az ONLINE-fizetés még fejlesztés alatt áll, ezért csak az átutalással menüpontot tudja használni. Megértését köszönjük!

Kérjük jelentkezésével egyidejűleg TÖLTSE FEL A TELJESÍTETT TRANZAKCIÓS BEFIZETÉSI BIZONYLATOT (teljesítésre VÁRAKOZÓ bizonylatot NEM fogadunk el), ennek hiányában jelentkezését nem áll módunkban véglegesíteni. A vizsgadíj befizetési határideje megegyezik a jelentkezési határidővel.

Befizetését megteheti banki utalással, a közlemény rovatba fel kell tüntetni az emailben kapott azonosító kódot (PY ....... ), és a vizsgázó nevét! Az azonosító kód hiányában (amennyiben nem a vizsgázó fizeti a vizsgadíjat) nem tudjuk beazonosítani a vizsgázót.

Miután mindent kiválasztott, összegezve láthat minden jelentkezési adatot.

FONTOS: Ez még nem véglegesített jelentkezés!

A jelentkezési határidő lejártával, feldolgozásra kerülnek az adatok, és email formájában kerül kiküldésre az értesítő, mely tartalmazza a vizsga pontos idejét és dátumát, valamint a vizsgázói kódot.

Mindaddig, amíg a vizsgadíj befizetéséről nem töltötte fel a bizonylatot, addig a jelentkezést nem véglegesítjük. Jelentkezési határidő leteltével az online rendszer automatikusan lezár, ekkor már nem áll módjában jelentkezését módosítani.

FONTOS:

A vizsgajelentkezés véglegesítését a weblapon történő bejelentkezés után ellenőrizheti a jelentkezések fül alatt. Akiknél nem érkezik meg az átutalás, ott a rendszer automatikusan küld egy figyelmeztető email-t. A befizetések feldolgozása kb. 1 hét.

Köszönettel:

A Pannon Nyelvvizsgaközpont Munkatársai